Salı

Hamile Kalmak İçin Ne Yapılmalı?

Hamile kalmak için ne yapılmalı sorusu devamlı olarak gündeme geliyor. Biraz genel bir soru da olsa net olarak açıklama yapması mümkündür. Biyolojik farklılıkları dikkate almadan herkes tarafından uygulanan ve başarılı olunan hamile kalma yöntemlerinden bazılarını gündeme alalım. Yüksek oranda başarı sağlanan temel yöntemler şunlardır.

Hamile Kalmak İçin Ne Yapılmalı

Bitki biliminden faydalanmak bu konudaki en büyük nimetlerden olmalıdır. Birçoğumuz için bitkiler önyargılarımızdan dolayı korkutucu olarak gelsede, doğru kullanımla hayatınızı değiştirebilecek kadar büyük mucizelere sahip olabileceğinizi gösterebilir. Aslında bu konudaki en büyük örnekte şu olabilir. Kullanılan tüm ilaçların belli oranlarda bitki temelli olduğunu birçoğumuz bilir. Fakat o bitkinin hızlı etki göstermesi veya bozulmaması için çeşitli kimyevi maddelerle sentezlenerek kullandığımız ilaçlar halini aldığını söyleyebiliriz. Demekki bitkiler hayatımızın her yerindedir. Hamile kalmak için ne yapılmalı sorusuna en iyi yanıt farmakoloji bilimden faydalanmak olacaktır.

Peki hangi bitki hamile kalmak için işe yarıyor?

Vajinal Anason Buharı

Çok bilinmeyen ama kadınlardaki kapalı rahim kanallarını düzenli uygulanıp kullanılabilecek bir yöntemdir. Rahim (uterus) kanalının doğal yol ile açılması şöyle mümkündür. Sıcak bir suyun içerisine bir tutam anason atılır ve anason sıcak suda buharlaşırken çıplak vaziyette vajina içerisine o buhar girecek şekilde bacaklar açılarak üzerinde beklenir. Bu şekilde doğal yollardan rahim kanallarının açılması mümkündür.

Yumurtlama Zamanı İlişkiye Girmek

Kadınların yumurtlama zamanı ilişkiye girmesi sperm ile birleşmesi (döllenmesi) açısından kritik öneme sahiptir. Yumurtlama zamanınızı bilmiyor ve hesaplamak istiyorsanız şuradaki yazımı okuyabilirsiniz (tıkla oku).

Alkali Su Tüketimi

Alkali suyun ne olduğunu internetten bakabilirsiniz. Alkali suyu neden tüketmeliyiz? Vajina içerisinde asidik bir ortam vardır ve erkek spermlerinin çoğunu bu asidik ortam yok eder diyebiliriz kabaca. Alkali su tüketimi sayesinde asidik ortam yerini spermlerin yumurtala daha çok birleşeceği bir ortama bırakır. Böylelikle yumurtaların döllenme oranı daha da yükselir.

Sperm ve Yumurta Kalitesi İçin Bitkisel Tavsiyeler

Sperm ve kadındaki yumurta kalite ve sayısını arttırmak için en bilindik ve yüzyıllardır uygulanan yöntem arı sütü kullanımıdır. Eczanelerde de royal jelly adıyla satılan arı sütü arıların yutak bezlerinden salgıladıkları beyaz renkte bir maddedir. İçeriğinde yüksek oranda mineral ve vitamin barındıran bu madde hamilelik konularında mucizevi etkiler yaratır. Ayrıca aloe vera suyu içimi de komple erkek ve bayan sağlığını yenileyici özelliği vardır.

Yukarıda anlattığım teknikler hamile kalmak için ne yapılmalı sorusuna yanıt vermek amacıyla temel noktaların anlatıldığı yöntemleri içeriyor. Bu konularda detaylı ve size ait sorunun çözümü için kitabıma başvurmanızı öneriyorum.

Hamile kalmak için ne yapılmalı sorusuna bilinen en net yanıtları vermeye çalıştım. Bu anlattıklarım temel ve orta düzeyde işe yarayan tekniklerdir. Bunların doğru kullanımı ve daha ileri düzey teknikleri hamile kalma formülü isimli kitabımda anlattım. Birçok insan bu tekniklerle hamile kalmak için ne yapılması gerektiğini kendi sorununa göre öğrendi ve başarıyla hamile kaldılar. Size de bu kitabı okuyup uygulamanız için indirimli olarak link vermek istiyorum. Bu siteye özel indirimli ürün linki ile kitabımı alıp okuyabilirsiniz. Bu şekilde sizin sorununuza özel kürler ve yöntemleri uygulayarak başarıyla bebeğinizi kucağınıza alabilirsiniz.

Hamile kalma formülünü okumak için siteyi ziyaret edin. (TIKLA OKU)

Saygılarımla

hamile kalmak için ne yapılmalı, nasıl hamile kalabilirim, hamile kalmak için bitkisel kürler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder